Extra veel theatervoorstellingen met wilde meiden, Franse chansons, nieuwe woorden, niet te plaatsen gedachtekronkels en de uitbundige en ingetogen wereld van Ramses Shaffy. 

Jazz on the Waves

In Den Hoorn bruist het van de voorstellingen. Vooraf dineren, ontspannen, genieten, lachen en huilen. Het kan allemaal in de vier extra avonden vol theater.

 

De meiden van LOS muziektheater, op 9 juni

Vier ‘wilde’ meiden die maar niet volwassen willen worden… Het is voor de meiden van LOS de hoogste tijd om volwassen te worden. In hun voorstelling: Hou je VAST staan ze voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Een voorstelling bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen.

 

Amsterdam – Paris, Franse chansons op 13 juni

Een bijzondere avond rondom het Franse chanson… Philippe Elan, Thérèse Steinmetz en Nico van der Linden nemen de toeschouwers in gedachten mee naar een klein theater in het hart van het oude Montmartre, vol intimiteit, rood pluche, flonkerende wijn en gedempt licht. Door de zeer persoonlijke interpretaties van Philippe en Thérèse zijn alle chansons voor iedereen te begrijpen. In hun reiskoffertje dragen ze chansons met zich mee van onder andere Brel, Aznavour, Fugain, Legrand, Ferrat, Macias en Ramses Shaffy.

Cabaret met absurdist Ronald Snijders, op 23 juni

Een van Nederlands grootste taalvirtuozen die het absurdisme niet schuwt… Ronald Snijders staat garant voor veel onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. De Try out-voorstelling Groot Succes 2, is een nieuwe show die nog niet in de theaters te zien is geweest. Ronald Snijders schreef onder andere de bestsellers: De Alfabetweter, 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdicht, een bundeling van zijn columns uit Het Parool.

Guus Westdorp met werk van Ramses Shaffy, op 28 juni

'Verrassend, gedurfd, knap en confronterend’  - Jacques J. D' Ancona. Pianist en chansonnier Guus Westdorp brengt met zijn solovoorstelling Ramses-de liederen, het werk van levenskunstenaar Ramses Shaffy, met wie hij jarenlang om ging. Uitbundig, ingetogen en gelardeerd met anekdotes voert hij u naar de wereld van Shaffy, naar velden van vurige liefdes, maar ook langs Amsterdamse grachten in nachten vol eenzaamheid en verlangen. Even lijkt het weer of Ramses door de zaal waart….

Zaterdag 9 juni, LOS muziektheater

Woensdag 13 juni, Amsterdam – Paris

Zaterdag 23 juni, try-out Ronald Snijders

Donderdag 28 juni, Guus Westdorp 

Vol theater

Theater en Restaurant De Toegift @ Klif 12
Klif 12, Den Hoorn

Kaarten verkrijgbaar via www.detoegift.com

Reserveren gewenst

 

© 2012 - 2018 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief